PROFESIONALNA KOZMETIKA PSH

PSH kozmetika je izdelana v EU, natančneje v Španiji. Je del družinskega podjetja Fontenas S.L., ki že več, kot 50 let proizvaja kozmetične izdelke za profesionalne stiliste in kozmetične salone.
Podjetje uspešno vodi Miguel Angel Solar Fontana, vzreditelj pirenejskih planinskih psov in belih višavskih terierjev. Je tudi sekretar vzrejnega kluba Valencia.
Blagovna znamka PSH je bila ustanovljena leta 2010. Proizvaja kozmetiko za profesionalno ter domačo rabo. Razdeljena je na linijo za pse, mačke ter konje. Uporablja jo vedno več profesionalnih živalskih frizerjev in razstavljalcev.
Gre za visokokakovostno naravno kozmetiko, ki vsebuje 50 – 60% naravnih sestavin in hipoalergene elemente. Kozmetika je izredno nežna do kože in preprečuje dehidracijo le-te. Zelo nežna je tudi za roke pasjih frizerjev, zaradi česar ni potrebe po uporabi rokavic pri delu. Vsebuje le izredno majhne vsebnosti natrijevega klorida, kateri je glavni povzročitelj dermatitisov in drugih kožnih alergij.
PSH kozmetika je proizvedena s sodobno tehnologijo in opremo, pod strogim nadzorom EU predpisov. Kozmetika ni testirana na živalih.

USNJENE OVRATNICE, OPRSTNICE IN POVODCI ZOOLESZCZ S 100 LETNO TRADICIJO

ZOOLESZCZ je družinska obrt z več kot 100-letno tradicijo. Skozi stoletje se je specializirala za izdelavo usnjene opreme za živali. Prvi izdelki, uvedeni v začetku preteklega stoletja, so bili jermeni in mostički za konje. Sčasoma in s tehnološkim napredkom so se zahteve strank spreminjale, zato so v šestdesetih letih obogatili svojo paleto izdelkov. Bili so eno prvih podjetij, ki je uvedlo množično proizvodnjo in prodajo povodcev in ovratnic za pse. In tako je vse do danes!

NEVTRALIZATORJI VONJAV POWAIR

ZAKAJ POWAIR?

Naši industrijski odstranjevalci vonja uporabljajo najkakovostnejša naravna eterična olja, združena v formuli, ki nevtralizira organske in anorganske vonjave širokega spektra. Za razliko od mnogih dišav, naša formula dejansko odstrani vonjave na molekularni ravni – ne prekrivajo.

Zavezani smo k razvoju izdelkov, ki odpravljajo neželene vonjave, ne da bi škodovali zdravju in počutju naših strank. Naše poslanstvo je zagotoviti rešitve za nevtralizacijo vonja, ki so varne za uporabo pri ljudeh, živalih in okolju.