PSH Andiroba losjon proti klopom, 250 ml

11,50

100%, zelo učinkujoč naravni repelent z dodatkom za lesk dlake.

Šifra: 008 Kategoriji: ,

Opis

  • Repelent v pršilu je 100% naravnega izvora, narejen le iz izvlečkov zelišč in olj.  Zaradi svoje naravne sestave je nestrupen ob morebitni zaužitvi, torej povsem varen za vas in za vašega ljubljenčka. Zelo učinkovito odganja klope. Uporablja se ga lahko tudi na mucah, mladičkih in bolnih živalih. Ker vsebuje le naravne repelentne sestavine, lahko svojega kužka brez problemov božate po nanosu.
  • Vsebuje olje andirobe, ki je eden izmed boljših naravnih repelentov. Vsebuje izvleček olja čajevca (Tea Tree) in ostala zelišča. Vsebuje tudi sestavine za večji lesk iz olj, kar bo dalo kožuhu vašega psa zdrav videz. Do kože in dlake prijazen izdelek.

UPORABA: Pršilo PSH Andiroba je učinkovita zaščita prosti klopom in drugim zunanjim zajedavcem. Pred uporabo pretresi in iz razdalje 20 do 30 cm enakomerno poprši po dlaki in koži. Pršilo se nanaša le na čisto dlako psa. Da bo izdelek bolje deloval, poskrbite, da doseže tudi kožo, kjer se dlje časa obdrži. Varno za uporabo na glavi in na gobčku psa. Za nanos v bližini oči in smrčka nanesi lotion iz rok, tako, da s prsti dobro vtreš do kože.
Rok uporabe: 30 mesecev od odprtja izdelka.

Dodatne informacije

Velikost embalaže

1 L, 250 ML

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Pojdi na vrh