PowAir Penetrator

15,9017,20 z DDV

Odstranjevalec neprijetnega vonja in urina

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

PowAir Penetrator je močan površinski razgrajevalec, ki združuje naravne mikrobne encime in eterična olja za varno odpravljanje organskih vonjav, ujetih v materialih, kot so tkanina, tekstil, blazine, preproga, les in tudi beton.

Penetrator trajno odstrani organske snovi, vključno z urinom, znojem, bruhanjem, iztrebki, krvjo, maščobo, plesnijo in dimom, kadar je ujet v porozne materiale. Odstrani tako vonj, kot tudi madež.

Nestrupeno in nenevarno za ljudi in živali. 100% naravno.

UPORABA: Pred prvo uporabo preizkusite na manjši površini, da preverite barvanje ali kakšno drugo morebitno spremembo na materialu. Poškropite ali polijte po podlagi, kjer je neprijeten vonj ali organski madež. Uporabite zadostno količino penetratorja in pustite, da encimi delujejo in razgradijo molekule. Ne mešajte z ostalimi čistili, saj encimi ne bodo opravili zadostnega dela. Površino tretirano s penetratorjem pustite, da se sama posuši, brez odstranjevanja odvečne tekočine.

 

ZAKAJ POWAIR?

Naši industrijski odstranjevalci vonja uporabljajo najkakovostnejša naravna eterična olja, združena v formuli, ki nevtralizira organske in anorganske vonjave širokega spektra. Za razliko od mnogih dišav, naša formula dejansko odstrani vonjave na molekularni ravni – ne prekrivajo.

Zavezani smo k razvoju izdelkov, ki odpravljajo neželene vonjave, ne da bi škodovali zdravju in počutju naših strank. Naše poslanstvo je zagotoviti rešitve za nevtralizacijo vonja, ki so varne za uporabo pri ljudeh, živalih in okolju.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost embalaže

20L, 3,6L, 464ml, 922ml, 1 L, 500 ML

3 mnenja za PowAir Penetrator

  1. Maja Čonč

    Penetrator je najboljsi odstranjevalec urinskih madezev “ever”. Moram reci, smo jih sprobali kar precej, saj imamo macka, ki – ko mu nekaj ne ustreza – lula kamor naj ne bi…

  2. Svitan Gaborovič

    Izdelek poznam od prej in ga smatram za najučinkovitejši odstranjevalec vonja, zato ga vedno uporabljam. Njegov vonj mi je prijeten.

  3. Majda Ručman

    Zelo dobra zadeva. Nevtralizira neprijeten vonj lulanja. Vonj penetratorja mi je všeč, pa tudi našemu Dartu. Imam občutek, da se je tudi on navadil tega vonja.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Title

Pojdi na vrh