PowAir Penetrator

12,90196,90

Nevtralizator vonja in organskih molekul na površinah.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

PowAir Penetrator je močan površinski sprej, ki združuje naravne mikrobne encime in eterična olja za varno odpravljanje organskih vonjav, ujetih v materialih, kot so tkanina, tekstil, blazine, preproga, les in beton.

Penetrator trajno odstrani organske vonjave, vključno z urinom, znojem, bruhanjem, iztrebki, krvjo, maščobo, plesnijo in dimom, kadar je ujet v porozne materiale.

Nestrupeno in nenevarno za ljudi in živali. 100% naravno.

UPORABA: Poškropite ali polijte po podlagi, kjer je neprijeten vonj ali organski madež. Uporabite zadostno količino penetratorja in pustite, da encimi delujejo.

 

ZAKAJ POWAIR?

Naši industrijski odstranjevalci vonja uporabljajo najkakovostnejša naravna eterična olja, združena v formuli, ki nevtralizira organske in anorganske vonjave širokega spektra. Za razliko od mnogih dišav, naša formula dejansko odstrani vonjave na molekularni ravni – ne prekrivajo.

Zavezani smo k razvoju izdelkov, ki odpravljajo neželene vonjave, ne da bi škodovali zdravju in počutju naših strank. Naše poslanstvo je zagotoviti rešitve za nevtralizacijo vonja, ki so varne za uporabo pri ljudeh, živalih in okolju.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost embalaže

1 L, 20kg, 3,8kg, 500 ML

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.