Domov/Nevtralizatorji/Zrak/PowAir Mist pršilo

PowAir Mist pršilo

13,90

Ni na zalogi

Nevtralizator zraka v obliki meglice z močnim in takojšnjim delovanjem.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

PowAir Mist ali meglica je odličen za takojšnjo nevtralizacijo vonjav v vašem domu ali pisarni, še posebej, kadar je treba slab vonj odpraviti na hitro. V priročni obliki aerosola ga lahko postavite kamor koli ali uporabite z razpršilnikom megle PowAir za popolnoma avtomatizirano kontrolo vonja.

PowAir Mist je kompleksna formula eteričnih olj – industrijska trdnost, a hkrati varna za dom ali podjetja in jo lahko uporabljamo pri hišnih ljubljenčkih in rastlinah. Meglica učinkovito in trajno odstranjuje vonjave po zraku.

UPRABA: Nevtralizirajte vonjave v domovih, restavracijah, kopalnicah, hotelskih sobah, kuhinjah, kadilnicah ali katerem koli mestu v vašem domu ali majhnem podjetju. Uporaba z razpršilnikom z vgrajenim časovnikom ali ročno.

 

ZAKAJ POWAIR?

Naši industrijski odstranjevalci vonja uporabljajo najkakovostnejša naravna eterična olja, združena v formuli, ki nevtralizira organske in anorganske vonjave širokega spektra. Za razliko od mnogih dišav, naša formula dejansko odstrani vonjave na molekularni ravni – ne prekrivajo.

Zavezani smo k razvoju izdelkov, ki odpravljajo neželene vonjave, ne da bi škodovali zdravju in počutju naših strank. Naše poslanstvo je zagotoviti rešitve za nevtralizacijo vonja, ki so varne za uporabo pri ljudeh, živalih in okolju.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Vonj

jabolčna pita, pasionka, tropska sapica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Title

Pojdi na vrh