PowAir Gel

10,90239,10

Nevtralizator zraka v obliki gela.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Odstranjevalec neprijetnega vonja PowAir Gel je varna in naravna rešitev za vse neprijetne vonjave. Namesto, da prekrije smrad, ga gel odstrani s svojimi molekulami, ki absorbirajo vonj. Naraven in neškodljiv zdravju, varen za zdravje.

PowAir gel je naš najbolj vsestranski in najbolj priljubljen izdelek! Nadzorujte, koliko gela porabite, kar vam zagotavlja največjo fleksibilnost in stroškovno učinkovitost.

428g deluje v prostoru velikem med 15 do 20m2.
856g deluje v prostoru velikem med 20 in 25m2.
3,8kg deluje v prostoru velikem med 75 do 85m2.

 

UPORABA: Odvijte pokrov na embalaži in nastavite gel na želeno mesto. Različne velikosti embalaž učinkujejo za različno velike prostore. Gel lahko vsujete tudi v okrasno posodico. Kadar ga ne potrebujete, ga preprosto zapete in shranite.

 

ZAKAJ POWAIR?

Naši industrijski odstranjevalci vonja uporabljajo najkakovostnejša naravna eterična olja, združena v formuli, ki nevtralizira organske in anorganske vonjave širokega spektra. Za razliko od mnogih dišav, naša formula dejansko odstrani vonjave na molekularni ravni – ne prekrivajo.

Zavezani smo k razvoju izdelkov, ki odpravljajo neželene vonjave, ne da bi škodovali zdravju in počutju naših strank. Naše poslanstvo je zagotoviti rešitve za nevtralizacijo vonja, ki so varne za uporabo pri ljudeh, živalih in okolju.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Vonj

jabolčna pita, pasionka, tropska sapica

Velikost embalaže

1 L, 20kg, 3,8kg, 500 ML

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.