PowAir Gel

13,5071,80 z DDV

Nevtralizator zraka v obliki gela.

Šifra: 090 Kategoriji: ,

Opis

Odstranjevalec neprijetnega vonja PowAir Gel je varna in naravna rešitev za vse neprijetne vonjave. Namesto, da prekrije smrad, ga gel odstrani s svojimi molekulami, ki absorbirajo neprijeten vonj. Naraven in neškodljiv zdravju, varen za zdravje.

PowAir gel je naš najbolj vsestranski in najbolj priljubljen izdelek! Nadzorujte, koliko gela porabite, kar vam zagotavlja največjo fleksibilnost in stroškovno učinkovitost.

400g deluje v prostoru velikem med 15 do 20m2.
832g deluje v prostoru velikem med 20 in 25m2.
3,8kg deluje v prostoru velikem med 75 do 85m2.

 

UPORABA: Odvijte pokrov na embalaži in nastavite gel na želeno mesto. Različne velikosti embalaž učinkujejo za različno velike prostore. Gel lahko vsujete tudi v okrasno posodico. Kadar ga ne potrebujete, ga preprosto zapete in shranite.

 

ZAKAJ POWAIR?

Naši industrijski odstranjevalci vonja uporabljajo najkakovostnejša naravna eterična olja, združena v formuli, ki nevtralizira organske in anorganske vonjave širokega spektra. Za razliko od mnogih dišav, naša formula dejansko odstrani vonjave na molekularni ravni – ne prekrivajo.

Zavezani smo k razvoju izdelkov, ki odpravljajo neželene vonjave, ne da bi škodovali zdravju in počutju naših strank. Naše poslanstvo je zagotoviti rešitve za nevtralizacijo vonja, ki so varne za uporabo pri ljudeh, živalih in okolju.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Vonj

jabolčna pita, pasionka, tropska sapica

Velikost embalaže

400g, 732g, 1 L, 20kg, 3,8kg, 500 ML

2 mnenji za PowAir Gel

  1. Maja Čonč

    Powair geli so fantasticni kot nevtralizatorji vonjav za prostore. Vsec mi je, da kljub temu, da so efektivni, vonj ni mocan in drazec.

  2. Matilda

    Narocila sem ze drugic in sem zelo zadovljna. Kuzka nimam, pac pa uporabljam za stanovanje, ki ga poleti oddajam gostom. Eni zracijo, eni ne, eni kuhajo…. ti loncki pa mi resujejo in prostorom dajejo prijeten in ne- umeten vonj!

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Title

Pojdi na vrh