PowAir Block, 170 gr

14,60 z DDV

Odstranjevalec neprijetnih vonjav iz zraka za manjše prostore

Opis

Odstranjevalci neprijetnih vonjav PowAir Block delujejo varno in učinkovito. Nevtralizator zraka na osnovi eteričnih olj, ki je prežet z osvežilnimi aromatičnimi vonji je okolju prijazen in nestrupen. Nevtralizator je v trdni obliki. Uporablja se predvsem v manjših prostorih, kot so počitniške prikolice, avtodomi, avtomobili, garderobne omarice, stranišča… Deluje do kvadrature 15 kvadratnih metrov.

UPORABA: Odstranite pokrov. Zaščitno folijo odstranite v celoti ali deloma, odvisno od velikosti prostora in želenega vonja. Ob premočnem vonju lahko izdelek pokrijemo s pokrovom, vendar ga ne zatesnimo.

 

ZAKAJ POWAIR?

Naši industrijski odstranjevalci vonja uporabljajo najkakovostnejša naravna eterična olja, združena v formuli, ki nevtralizira organske in anorganske vonjave širokega spektra. Za razliko od mnogih dišav, naša formula dejansko odstrani vonjave na molekularni ravni – ne prekrivajo.

Zavezani smo k razvoju izdelkov, ki odpravljajo neželene vonjave, ne da bi škodovali zdravju in počutju naših strank. Naše poslanstvo je zagotoviti rešitve za nevtralizacijo vonja, ki so varne za uporabo pri ljudeh, živalih in okolju.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Vonj

jabolčna pita, limonska trava, pasionka, tropska sapica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Title

Pojdi na vrh