PowAir Sport

15,9018,90 z DDV

PowAir Sport – tekočina za športno opremo, ki dobi neprijetni vonj.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

PowAir Sport je močan površinski sprej, ki združuje naravne mikrobne encime in eterična olja za varno odpravljanje organskih vonjav, ujetih v materialih, kot so tkanina, tekstil, blazine, preproga, les in tudi beton.

Priporočamo za vse športe, kjer se uporablja oprema, ki dobi vonj po znoju in drugih izločkih.

PowAir Sport trajno odstrani organske vonjave, vključno z urinom, znojem, bruhanjem, iztrebki, krvjo, maščobo, plesnijo in dimom, kadar so ujeti v porozne materiale, kot so športna oblačila, čelade, rokavice, obutev, ščitniki, blazine…

Nestrupeno in nenevarno za ljudi in živali. 100% naravno.

UPORABA: Poškropite ali polijte po podlagi, kjer je neprijeten vonj ali organski madež. Uporabite zadostno količino in pustite, da encimi delujejo in razgradijo molekule.

 

ZAKAJ POWAIR?

Naši industrijski odstranjevalci vonja uporabljajo najkakovostnejša naravna eterična olja, združena v formuli, ki nevtralizira organske in anorganske vonjave širokega spektra. Za razliko od mnogih dišav, naša formula dejansko odstrani vonjave na molekularni ravni – ne prekrivajo.

Zavezani smo k razvoju izdelkov, ki odpravljajo neželene vonjave, ne da bi škodovali zdravju in počutju naših strank. Naše poslanstvo je zagotoviti rešitve za nevtralizacijo vonja, ki so varne za uporabo pri ljudeh, živalih in okolju.

Dodatne informacije

Velikost embalaže

464ml, 922ml, 1 L, 500 ML

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Title

Pojdi na vrh